skip to Main Content

Optimistische nieuwjaarswens Senioren Partij Maastricht massaal bekeken

Optimistische Nieuwjaarswens Senioren Partij Maastricht Massaal Bekeken

Een korte video met daarin een persoonlijke nieuwjaarswens van een aantal leden van de gemeenteraadsfractie van de Senioren Partij Maastricht – voor de gelegenheid uitgebreid met wethouder Jim Janssen – kan dezer dagen rekenen op een massaal bereik. Het spotje, dat op kerstavond de lucht inging, is dezer dagen diverse keren per dag te zien op RTV Maastricht. Ook op de eigen kanalen van de SPM is er veel belangstelling voor. De spot is opgenomen op diverse plekken in de stad, waaronder het Vrijthof, de Grote Staat en de Onze Lieve Vrouwebasiliek.

Dichtbij de mensen

Maandag 28 december rond het middaguur hadden al een kleine 2500 mensen de nieuwjaarsgroet bekeken via de Facebookpagina van de Seniorenpartij, zegt fractievoorzitter John Steijns. ,,Je hoort wel eens dat mensen niet geïnteresseerd zijn in politiek. Maar onze ervaring is duidelijk anders. Belangrijk is wel dat je laat zien dat je dichtbij de mensen staat.”

Minder gelukkig jaar

Politiek moet wat de Senioren Partij Maastricht betreft dan ook niet alleen worden bedreven in de raadzaal, maar vooral in de wijken en de buurten, benadrukt Steijns. ,,Wat dat betreft hebben we gezien de coronacrisis een wat minder gelukkig jaar achter de rug. De wijk- en buurtbezoeken die we in de loop van het jaar hadden gepland hebben gezien de situatie helaas geen doorgang kunnen vinden. Maar in 2021 komen wij opnieuw naar de Maastrichtenaren toe om rechtstreeks van hen te vernemen waar ze tegenaan lopen en wat ze graag veranderd willen zien. Eén ding is zeker: als fractie zullen we er alles aan doen om hun een stem te geven.”

Back To Top
×Close search
Zoeken