skip to Main Content

Crew Against Corona: Maastrichtse studenten brengen chariteit in praktijk

Crew Against Corona: Maastrichtse Studenten Brengen Chariteit In Praktijk

Maastricht ondergaat, net als de rest van Nederland en eigenlijk de hele wereld, de gevolgen van de corona crisis. Eerst de sluiting van de horecagelegenheden en de scholen en daarna het dringend verzoek om binnen te blijven om verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Al snel volgden de sluiting van veel winkels en bij supermarkten werd een deurbeleid ingevoerd. Bijna iedereen volgt de nieuwsberichten van uur tot uur.

Helpende hand

Juist in deze tijd van crises is het van belang dat jong en oud beseffen dat we er voor elkaar zijn. Het doet dan ook goed dat veel maatschappelijke organisaties klaar staan om een helpende hand te bieden en dat zich veel vrijwilligers aanbieden om daarbij bij te ondersteunen.

Kwetsbare groepen

Ook in Maastricht ontstaan nieuwe initiatieven. Crew Against Corona is hiervoor een voorbeeld. Onder het motto ‘zorg goed voor elkaar’ zijn de studenten van Crew Against Corona aan de slag gegaan. Belangeloos zetten zij zich in de komende tijd om met name de kwetsbare groepen te helpen in deze moeilijke tijd. Zij zijn bereikbaar per telefoon onder de nummers 06-27348029  of 06-23458068 maar ook per email: crewagainstcorona@gmail.com

Een welgemeend ‘chapeau’ voor dit mooie initiatief namens de Senioren Partij Maastricht is zeker op z’n plaats.

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken