skip to Main Content

Margot Partouns-Sondeijker kandidaat-secretaris partijbestuur

Margot Partouns-Sondeijker Kandidaat-secretaris Partijbestuur

SPM-fractiesecretaresse Margot Partouns-Sondeijker is bereid gevonden te kandideren voor de functie van partijsecretaris in het bestuur van de Senioren Partij Maastricht. Dat heeft partijvoorzitter Jan Voorvelt vanmiddag officieel bekendgemaakt.

Goede vervanger

De vacature binnen het bestuur die nu is opgevuld was ontstaan na het vertrek van Ria Makatita. Zij werd in juni van dit jaar met goedkeuring van een grote meerderheid in de Maastrichtse gemeenteraad benoemd tot burgerraadslid van de SPM. Aangezien de functies van fractielid en bestuurslid niet met elkaar verenigbaar zijn, moest de Seniorenpartij op zoek naar een goede vervanger.

Verdiende promotie

De fractie van de Senioren Partij Maastricht is in elk geval blij met de benoeming Margot Partouns-Sondeijker. ,,Wij zien deze stap van Margot als een welverdiende promotie”, aldus fractievoorzitter John Steijns in een reactie. De benoeming heeft wel een keerzijde, laat hij weten. ,,Helaas zien we een gemotiveerde maar ook kritische secretaresse de fractie verlaten. Daar staat tegenover dat de partij in het algemeen en het partijbestuur in het bijzonder een gemotiveerd en energiek bestuurslid rijker is.”

Nooit tevergeefs

De Senioren Partij Maastricht heeft volgens Steijns nooit tevergeefs op Margot gedaan als het gaat om het verlenen van ondersteuning bij ledenraadplegingen, bijeenkomsten en campagneactiviteiten. Steijns: ,,Eigenlijk is haar inzet in een paar woorden samen te vatten: Margot kent de partij en de leden kennen Margot.”

 

Back To Top
×Close search
Zoeken