skip to Main Content

Senioren Partij Maastricht met nieuw logo op naar de verkiezingen

Senioren Partij Maastricht Met Nieuw Logo Op Naar De Verkiezingen

Geen nieuwe naam, maar wél een nieuw logo. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komt de Senioren Partij Maastricht met een nieuwe, opgefriste huisstijl. Daarin heeft de geelwitte ster tegen een knalgele achtergrond die al sinds mensenheugenis wordt gebruikt, plaatsgemaakt voor een beeldmerk in de kleuren rood en blauw.

Brede stadspartij

Het nieuwe logo, dat afgelopen weekend voor het eerst geopenbaard is aan de leden, maakt volgens de ontwerper in één oogopslag duidelijk dat de Senioren Partij Maastricht tegenwoordig eerder een brede stadspartij is, dan een partij die alleen maar opkomt voor de belangen van ouderen, al blijven deze laatsten voor de fractie van de SPM wel een belangrijk punt van aandacht.

Gevestigde naam

Van een nieuwe naam voor de ruim veertig jaar oude partij – een van de vaste waarden binnen de Maastrichtse politiek – ziet het partijbestuur voorlopig af. ,,Senioren Partij Maastricht een gevestigde naam, die stevig is verankerd in de Maastrichtse samenleving”, aldus het bestuur. ,,Inwoners van Maastricht laten wennen aan een nieuwe naam vergt tijd”, aldus het bestuur in een nieuwsbrief die het afgelopen weekend naar de leden is gestuurd. ,,Gelet daarop heeft het bestuur besloten om een eventuele naamsverandering nog even uit te stellen, in elk geval tot na de verkiezingen van 2022.”

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken