skip to Main Content

Senioren Partij Maastricht steekt leden met bloemetjeskaart hart onder de riem

Senioren Partij Maastricht Steekt Leden Met Bloemetjeskaart Hart Onder De Riem

De fractie en het bestuur van de Senioren Partij Maastricht sturen deze dagen alle leden een wenskaart met daarop een fleurig lenteboeket. Aanleiding daarvoor is uiteraard de corona-crisis, die ook veel leden van de Senioren Partij Maastricht aan huis gekluisterd houdt. Het overgrote deel van de leden ontvangt de bijzondere attentie in de mailbox; degenen die geen internet hebben of hebben aangegeven alle correspondentie liever per post te willen ontvangen: zij moeten deze week de brievenbus in de gaten houden.

Onwerkelijk

In de kaart schrijven fractievoorzitter John Steijns, partijvoorzitter Jan Voorvelt en wethouder Jim Janssen dat ze beseffen dat we met zijn allen in een ‘vreemde, onwerkelijke situatie’ zijn beland, maar ook dat ze er alle vertrouwen in hebben dat er een betere tijd zal komen. ,,Graag willen wij u hierbij een symbolisch boeketje bloemen aanbieden. Wij hopen dat we door deze geste u een beetje aandacht en steun kunnen geven om de komende tijd door te komen”, aldus de opbeurende tekst op de kaart.

Raadpleging

De bloemetjeskaart is een idee van partijsecretaris Ria Makatita-Hendrix, die meteen van de gelegenheid gebruikt maakt om de leden erop te wijzen dat de geplande ledenraadpleging die op zaterdag 2 mei zou worden gehouden tot nader order is uitgesteld.

 

 

Back To Top
×Close search
Zoeken