skip to Main Content

Specialist financiën en veiligheid Jan Meertens treedt toe tot fractie SPM

Specialist Financiën En Veiligheid Jan Meertens Treedt Toe Tot Fractie SPM

De fractie van de Senioren Partij Maastricht krijgt opnieuw versterking. Met ingang van 14 mei aanstaande treedt Jan Meertens aan als burgerraadslid van de partij die zich steeds nadrukkelijk opstelt als brede stadspartij.

Enorme ervaring

Jan Meertens is specialist op gebied van financiën en veiligheid. Hij heeft een enorme ervaring op het gebied van financieel management en bedrijfsvoering, praktische kennis die hij de afgelopen 25 jaar opdeed in dienst van de gemeente Maastricht en 12,5 jaar bij de Veiligheidsregio Zuid-Limburg (brandweer, GGD/GHOR, politie en achttien gemeenten). Daarnaast runt hij als zelfstandig ondernemer een administratiekantoor.

Leonidas-Wolder

Ondanks het feit dat Jan Meertens woonachtig is in Amby, ligt zijn hart ook in Wolder. In deze Maastrichtse wijk nam hij onlangs het voorzitterschap van voetbalvereniging Leonidas-Wolder op zich, waarmee hij in elk geval bevestigt dat zijn (sportieve) hart in Wolder ligt.

Verkiezingslijst

Binnen de fractie van SPM zal Meertens zich voornamelijk gaan bezighouden met zaken waar zijn expertise ligt: gemeentelijke financiën en de gemeenschappelijke regelingen waaraan Maastricht is verbonden. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stond Meertens voor de SPM op plek 5 op de verkiezingslijst.

 

Foto Senioren Partij Maastricht/Ton Bron

 

Back To Top
×Close search
Zoeken